Programma 2021

Sun, Mar 07
Best Western Plus Berghotel Amersfoort
Informatie middag programma.
Op deze middag is iedereen welkom die iets wil horen over het afgelopen seizoen en het nieuwe jaarprogramma. Na deze korte meeting volgt de bekende Bitterballen Borrel. Met Ferrari indien het weer het toelaat ! Mochten de regels het onmogelijk maken dan doen we het On-Line !
Sun, Apr 11
Van der Valk Hotel Apeldoorn
Lenterit
Een mooie rit in de Achterhoek die start in Apeldoorn met koffie en een broodje. Dan volgt een mooie rit langs diverse kastelen. Op een werkelijk prachtige, bijna unieke locatie volgt de eindborrel.
Sun, May 23
TT Circuit Assen
Supercar Madness Assen
We bezoeken als genodigden deze Supercar Madness , voorlopige datum 2021: Pinkster zondag 23 mei. Donateurs krijgen gratis entree, kopje koffie en ook 1x rijden op het circuit gratis. Info volg via onze Nieuwsbrief, ook over het inschrijven.
Sun, May 30
Zandvoort, Circuit
Viva Italia Zandvoort
We bezoeken als genodigden deze Viva Italia. Donateurs krijgen gratis entree, kopje koffie en ook 1x rijden op het circuit gratis. Info volg via onze Nieuwsbrief, ook over het inschrijven.
Sun, Jun 27
Location is TBD
Zomerrit
Jaarlijkse Zomerrit met een start in midden-Nederland, finish noord van Amsterdam in een geweldig interessante locatie.
Sun, Aug 15
Location is TBD
Culinaire Tour (CULT 2021)
In navolging van onze CULT 2020 wordt dit een kleinschalig event waar het hoofdzakelijk draait om een mooie rit en fantastisch eten.
Sun, Sep 19
Epse
Ferrari BBQ
Gezellige BBQ voor leden en fotografen, alleen op uitnodiging.
Sun, Oct 17
Best Western Plus Berghotel Amersfoort
12e Int. Ferrari Herfstrit
12e Int. Ferrari Herfstrit.